Zó, daar zijn we weer! Het afgelopen jaar was weer een bijzonder jaar met een hele hoop schommelingen, zowel privé als zakelijk. Vooral het eerste half jaar was een compleet drama, maar dat heb ik me een partij positief laten omdraaien in het tweede half jaar! Een zomer vol festivalletjes en leuke activiteiten, het schoolgebouw waar ik inmiddels alweer sinds begin februari woon bevalt nog steeds buitengewoon goed, en ik heb weer een baan die helemaal in mijn straatje valt. 

Wat kunnen we nog verwachten van 2017?
De positieve twist aan 2017 is lekker, maar hoe gaan we dit lekkere tweede half jaar tot een geniaal tweede half jaar maken? Jullie raden het al (en is vast een complete verrassing….); een mooi reisje. De bestemming was moeilijk, ik had totaal geen benul waar ik nu weer heen zou moeten, maar uiteindelijk is het een bestemming geworden in een gebied waar ik nog nooit ben geweest: Midden Amerika. Ik ga 17 december tot 14 januari namelijk Mexico en Guatemala verkennen!

Wat, waar, wanneer en waarom allemaal?
– Type reis, simpelweg omdat ik van backpacken houd;
– Bestemming, simpelweg omdat ik nog nooit in Midden Amerika ben geweest;
– Periode, simpelweg omdat ik met kerst en oud & nieuw 3 gratis vakantiedagen krijg;
– Periode, oké… misschien ook omdat dit voor mijn werk een gunstige periode is;
– Planning, zoals gebruikelijk, onvoorbereid en op de bonnefooi;
– Bloggen, zoals gebruikelijk, houd ik jullie op de hoogte van mijn avonturen!

Ik heb er zin in! Jullie kunnen de volgende blog waarschijnlijk verwachten als ik een kleine week in Mexico heb vertoefd.

Dikke knuffel,
Oscar

#

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste drie reacties
Zoek in het archief